Viikonloppu meni yhdessä hujauksessa taas ohi. Vastahan me oltiin perjantaissa. Käytiin katsomassa Kunniattomat Paskiaiset leffateatterissa, oli ihan mielenkiintoinen ja erilainen. Brad Pittin esittämän hahmon puheen vääntäminen kyllä kävi hermoille, mutta pikkuvikoja kai tuommoiset oli. Ilmeisesti kyseessä on isommaltikin hehkutettu leffa, itse en olisi tiennyt kyseisestä elokuvasta yhtikäs mitään. Ei tule seurailtua hirveästi noita leffamaailman tapahtumia, kun ei niin kiinnosta.

Tein eilen elämäni ensimmäisen täytekakun. Siitä tuli aika hassu, ensinnäkin pohja oli tosi litteä ja kakusta tuli täyttämisenkin jälkeen matala. Koristelu oli asia erikseen, minulla ei oikein ole silmää tuollaisille asioille, joten lopputulos näytti pikkulapsen tekemältä. Maku oli ok, tosin vähän kuiva. Kaipa sitä ensi kerralla osaa välttää nyt tekemiään virheitä ja onnistuu paremmin, en tiedä. Pääasia, että yrittää. Tai jotain. Ei oikein meinaa nyt ajatus juosta, kirjoittaminenkin tuntuu tökkivältä.

Huomenna on se eka tapaaminen R:n kanssa. Jännittää kauheasti. Jospa se menisi hyvin ja saisin sanottuakin jotain järkevää.