Tajusinpa tuossa juuri, että omistan skannerin. Voin siis skannatakin korttejani (jos ne eivät satu olemaan 3D-muotoisia) ja lisätä niitä tänne. Kestipäs se kauan tajuta.

Mutta niin. Sitä ihkaensimmäistä leimailukorttia en sittenkään taida laittaa esille. Näyttää se sen verran rumalta ja yksinkertaiselta skannattuna, enkä kyllä ole varma sen kauneudesta livenäkään. Taidan pitää sen ihan omana muistonani leimailu-urani alkutaipaleelta.. (Toivottavasti moinen "ura" muuttuisi kehitykseltään nousujohdanteiseksi.)

Laitan kuitenkin tähän nyt pari tänään syntynyttä korttia. En ole ihan varma, ovatko nämä vielä valmiita, mutta ainakin suurimmalta osalta ovat. Tässä ensimmäinen:

Värit näkyvät hieman haaleampina, kuin luonnossa eikä reunojen lumihiutalenauhasta näy hopeakimalletta.

Tässä toinen eilen leimattu, tänään valmistunut kortti:

Siinä näkyykin hienosti, miten vinossa tuo ruskeasävyinen paperi on. :) Väritys näkyy taas vähän heikosti, mutta suuntaa antavasti.

Nämä menevät luultavasti äitilleni eteenpäin lähetettäväksi, sovimme muistaakseni noin kymmenen kortin valmistuksesta. Ehtiihän noita kortteja varmaan väkertää kymmenittäin ennen joulua, joten saapa nähdä mitkä päätyvät lopulliseen kymmenikköön. Nyt minun vaan tekisi mieli tilata lisää leimasimia, jouluaiheisia varsinkin, jotta saisi tehtyä erilaisia kortteja. Pitäisi vaan muistaa, että tässä oikeasti on vielä reilu 5 kuukautta jouluun. Koko maailma hukkuu joulukortteihin jos liikaa innostun.

 

Pee äs. Toivottavasti minä vielä joskus nauran näille tekeleilleni.