Hitsi, tänään huomasin että Prismaan oli tullut uusin Papercraft Inspirations-lehti! Olen ihan tohkeissani! Mutta ei valitettavasti juuri nyt ole varaa ostaa sitä. Suolainen hinta tuo vajaa kymppi, kun sen kotiin tilaamalla saisi paljon halvemmalla. En vaan omista sellaista korttia, jolla sen saisi maksettua. Ilmestyisipä Suomessakin vastaavanlainen kortintekolehti, tilaisin heti paikalla.

Päätin, että lähden ensi viikolla vanhempieni luokse kyläilemään kissojen kanssa. Ehkä näillä main, keskiviikon tietämillä. Mukavaa. Pääsee maalle! Voi kunpa vatut olisivat jo siihen mennessä kypsiä, tekee hurjasti mieli suoraan pensaasta poimittuja vattuja.. Nam nam! Muutenkaan kesä ei tunnu kesältä jos sitä ei saa viettää maalla, edes hetken verran. :)

Minulla oli äsken kauhea korttimasennus. Harmittaa, kun en osaa mitään ja ei ole hyviä tykötarpeita eikä omia hienoja ideoita jne. Haluaisin oikeasti oppia tekemään kortteja, mutta välillä mietin, haukkaanko liian suuren palan tämän harrastukseni kanssa. En minä ole taiteellinen ja luova, en ole ikinä ollut. Kuvista ja käsitöitä inhosin koulussa. Ei mikään hirveän hyvä lähtökohta kyllä. Mutta jospa se tästä taas, pitäisi vaan saada uusia askartelukamppeita niin ehkä se inspiskin heräisi niiden mukana.