Edellisestä kauppapettymyksestä selvittyäni suuntasin pyörän nokan toiseen kauppaan. Siellähän tärppäsi! Sain ostettua haluamani kissanhiekan ja namisiiderit myös. Sattuipa käteen tarttumaan myös se uusin Papercraft Inspirations-lehti, jota himoitsin joku päivä sitten! Siinä oli mukana kivoja huopakukkasia, jotka tuovat mukavan lisäsäväyksen kortteihin.

Äitin kanssa juttelin aamulla ja sovimme, että hakevat minut ja kissat 6. päivä elokuuta luokseen. Vähän myöhemmin, kuin itse olisin halunnut, mutta eipä se mitään haittaa. Hyvin ehtii viikon verran olla siellä, ennen Jalometallia. Päätös on siis Jalometallinkin suhteen tehty, sinne ollaan menossa! Vielä pitää hankkia lippu+hotellipaketti, mutta kyllä sinne meno aika varmalta näyttää. Mainiota, odotan jo innolla. Sen jälkeen alkaakin olla jo kesän tapahtumasaldo melko pullollaan, toukokuussa oli HellKatti, sitten Ilosaari ja sitten vielä Jalometalli!

Nyt alan siivoilemaan kissanvessaa ja hamsterin häkkiä. Asunnonkin siisteyttä voisi vähän kohentaa siinä sivussa, totesin että tämähän alkaa näyttää jo joltain villakoirien näyttelytilaisuudelta.