Otsikon mukaisissa tunnelmissa ollaan tänä aamuna menty. Huonot yöunet, painajaisia, selkäkipu ja liikaa kahvia on valituksen aiheena tänään. En pidä valittamisesta, mutta kun ei juuri nyt nyt mitään kauhean positiivistakaan sanottavaa  löydy, niin täytyy vähän valittaa.

Selkä on ehkä vähän paremmassa kunnossa, kuin eilen. Ainakaan istuminen ei rasita niin paljoa eikä tule sellaisia kipupiikkejä yhtäkkiä. Saa nähdä, mitä päivä tuo tullessaan, mutta näillä näkymin en ainakaan lääkäriin ole menossa.

Sairaat painajaiset olivat seuralaisenani yöllä. En oikeastaan edes halua kertoa niistä, olivat sen verran hc-osastoa, että muisteleminenkin tekee pahaa. En ymmärrä, miksi näen inhottavia unia. Toki välillä tulee katseltua kauhuelokuvia ym. mutta en usko, että ne toimisivat unien lähteenä. Lukemani kirjatkin ovat nykyään rauhallisia, eli ei voi johtua iltalukemisista. Kaipa minulla vaan on jotain alitajunnassa, joka purkautuu unien muodossa.

Tähän kahvinjuontiin pitäisi vaan saada joku järki. Laskin, että olen jo tänäaamuna juonut 1,6 l kahvia. Ei ihmekään sitten, että on pahoinvointia. En ymmärrä miksi tietoisesti juon niin paljon kahvia, vaikka tiedän seuraamukset. Kai se kahvi toimii vähän ruoan korvikkeena ja mukavana aamupuuhana. Joisin kyllä teetä, jos omistaisin vedenkeittimen! Ei jaksa alkaa kattilassa keittämään erikseen vettä. Oih, vaniljatee. <3 Nam nam.