Kävin tuossa ystävättäreni kanssa kahvilla ja kaupungilla pyörähtämässä. Oli hauskaa rupatella ja höpötellä niitä näitä, tyttöjen juttuja. Nyt on vaan kaamea nälkä, kun en ole vielä syönyt mitään. Odottelen, että poikaystävä pääsee töistä ja sitten käydään kaupassa yhdessä. Pari tuntia pitäisi saada kulumaan. Voisin vaikka askarrella, jos saisi jotain aikaiseksi.

Näin viime yönä unta, että söin mansikkakakkua. Namm. Se tuli siitä eilisestä vattuhaaveesta ihan selvästi. Enkä tainnut nähdä ollenkaan painajaisia! Oli suhteellisen rauhallinen yö, muutamaa normaalia heräilyä lukuunottamatta, ja nukuin jopa melkein puoli yhdeksään.Se on siis minulle harvinaista, yleensä olen seitsemän ja kahdeksan välillä pystyssä, koska menen niin aikaisin nukkumaan.

Ystävätär vähän houkutteli minua viihteelle kanssansa huomenna, saapa nähdä miten käy. Olisihan se tietysti mukavaa, mutta toisaalta viime viikonloppuna tuli viihteiltyä urakalla ja eihän sitä nyt joka viikonloppu tarvitse. Toisaalta taas, ensi viikonloppuna saatan olla vanhempieni luona, jolloin ainakin tulee selvisteltyä. Katsoopi häntä mitä tekee.