Tänään on tärkeä päivä! Ei siksi, että Neil Armstrong syntyi 79 vuotta sitten, eikä siksi, että Marilyn Monroe kuoli 47 vuotta sitten, eikä edes siksi, että Magic: The Gathering julkaistiin 16 vuotta sitten. Vaan.. *rumpujen pärinää* tänään on minun ja poikaystäväni 2-vuotispäivä sekä äitini syntymäpäivä! Kaksi juhlapäivää yhdellä iskulla. Äitini synttäreitä en luonnollisesti tänään vielä pääse juhlistamaan, mutta huomenna sitten on äipälle luvassa pientä lahjusta.

Tänään on tosiaan kulunut kaksi vuotta siitä, kun poikaystävän kanssa sovimme alkavamme seurustelemaan. Tiemme kohtasivat syyskuussa 2006, kun satuimme samalla luokalle AMK:ssa. Koulu jäi sittemmin minulta kesken, mutta poikaystävä valmistuu luultavasti ensi keväänä. Seurustelua harjoittelimme jo touko-kesäkuussa 2007, mutta aika ei silloin vielä ollut oikea. Elokuusta 2007 asti olemme sitten olleet yhtäjaksoisesti yhdessä.

Viime vuonna emme viettäneet vuosipäivää yhdessä, koska poikaystäväni oli juuri Saksassa Wacken-festivaaleilla, mutta tänään on tarkoitus tavata ja keksiä jotain pientä kivaa. Mukava olo.