Nyt sitä ollaan viimeinkin kotona ja rokkiviikonloppu on takana päin! Olo on todella väsynyt, suorastaan ylirasittunut, mikä johtuu tietysti vähän heikosta nukkumisesta, juomisesta ja osittain myös muista ihmisistä - ei sillä, että kenestäkään olisi ollut mitään haittaa, mutta ihmispaljous vaatii veronsa kaltaiselleni ihmisille.

 

Oli hauskaa. Oikein hauskaa! Perjantaina saavuttiin Joensuuhun viiden maissa ja alueelle saapumisen jälkeen aloitettiin leirin kokoaminen kera muutaman muun. Ilta sujui mukavasti leirissä, mentiin jo suht aikaisin (kahdentoista maissa) "nukkumaan", tosin eihän siitä nukkumisesta minulla oikein mitään meinannut tulla. Poikaystävä kuorsasi jo mukavasti, kun taas itse taistelin kylmyyden ja toisten ihmisten meluamisen kanssa. Tuntuu, etten saanut nukuttua ollenkaan, mutta eiköhän sitä jonkinasteiseen horrostilaan tullut vaivuttua jossain vaiheessa. Lauantai valkeni kuitenkin aurinkoisena ja mieli oli iloinen.

 

Launtaina käytiin katsomassa osittain Everything Is Made In China sekä illemmalla Dillinger Escape Plan, Isis ja anniskelualueelta (eli kaukaa) Children of Bodom. Seisoskelu otti vähän voimille mutta hyvän musiikin takia kannatti hieman "kärsiä". Bänditarjonta oli tosin sinällään omalle maulleni vähän latteahko, mutta senhän jo tiesin etukäteen. Voisinpa melkein todeta, että en sinne bändien takia mennytkään. :) Meno oli hyvä, ihmiset iloisia ja itsekin tunnuin sulautuvani muitta mutkitta muiden joukkoon. Tietysti vähän näin jälkeenpäin harmituttaa, että olin taas varmasti niin hiljainen, ettei oikein kukaan saanut minusta mitään irti. Aiheesta tulikin puhuttua poikaystävän kanssa ja hän - taas - ihanasti totesi, että saan olla sellainen kuin olen ja rohkeasti vaan juttelemaan, jos jotain höpötettävää tulee mieleen. Eihän tuo juttujen taso muillakaan koko aikaa taivaita hiponut..

 

Lauantaiyönä nukuttikin sitten hieman paremmin, varmaan asiaan vaikutti se että oli paremmin vaatetta päällä ja poikaystävä antoi ehyemmän makuupussin käyttööni. Eli siis sellaisen, joka meni kiinnikin asti. Siellä siis köllöttelin kuin toukka kotilossaan ja sain levättyä. Sunnuntaistapa sitten vaan sen verran, että sen vietin nopeaa ruoanhakureissua lukuunottamatta siellä kotilossa.

 

Eilen lähdimme joskus ennen kymmentä illalla ajelemaan kohti Lieksaa ja poikaystävän vanhempien kotia. Siellä pääsimme suoraan saunaan, aah mikä nautinto se olikaan! Samaa voi sanoa oikeaaseen sänkyyn pääsystä, ei siinä kauan nokka tuhissut kun jo purjehdin kohti unimaailmoita.

 

Mutta kyllä oli miellyttävä reissu ja jäi paljon arvokkaita muistoja käteen. Ensi kesänä ehdottomasti uudestaan, mikäli se vaan on mahdollista.

 

Ai niin, ja löysinpä Lieksan Alkosta ihanan mustan Happy Cat-viinipullon, jollaista minulla ei vielä ollut entuudestaan. Keräilen siis näitä ns. kissaviinipulloja ja tällä hetkellä minulta löytyy punainen, sininen, viininpunainen, turkoosi/sinivihreä ja nyt musta. Hiiieno löytö!

 

Tänään oli saapunut postista tilaamani FinnStamperin leimasimet, pitääpä alkaa testailemaan niitä ja viime viikon saaliita jossain välissä. Tulihan tuo perjantaina myös se Mihannan paketti, jossa oli mm. akryylipalat. Nyt olisi kaikki tarpeellinen kasassa, täytyy vaan löytää sopiva hetki laittaa kissat makuuhuoneen ulkopuolelle että äiskä saa askarrella ilman muutamaa heiluvaa tassua ja joka paikkaan ehtivää suuta. :)