..no onhan se! Enää muutama piskuinen tunti, niin lähdetään ajelemaan kohti Joensuuta! Hrr! Yö meni aika normaaliin tapaan, sisältäen muutaman heräilyn sekä valitettavasti myös painajaisia, joita näen aika usein. Heräsin neljän maissa ikävään uneen ja kävin laittamassa soimaan yhden mieluisan kappaleen (The Morningside - The Shadows Of The Past), johon sitten nukahdin uudestaan. En muista, näinkö sen jälkeen painajaisia, mutta ainakin se katkaisi senhetkisen painajaisputken. Painajaiset ovat ikäviä. En tiedä, mistä ne kumpuavat tai viestittävät, mutta ei niistä huolestuakaan pidä. Kaikkihan niitä näkevät, itse vaan harvinaisen usein.

 

Kohtapuoliin alan pakkailla kamppeita kassiin. Poikaystävä jo kauhulla kuunteli litaniaani mukaan otettavista vaatteista ja toppuutteli hieman. Ehkäpä en tosiaan tarvitse niin monta vaatekertaa mukaan, kuin alunperin suunnittelin. Olen vaan sellainen pakkaaja, että mieluummin liikaa mukaan kuin liian vähän, eihän sitä ikinä tiedä mitä tarvitsee. Kunhan ei koko vaatekaappia raahaa selässään mukana. :)

 

Ukkonen vähän jyrähtelee. Enteilee hieman huonoa, mutta minkäs teet. Mennään tilanteen mukaan ja uidaan sitten vaikka mutavellissä, jos niin kerran on käytävä. Hauskaa tulee jokatapauksessa olemaan!