Aamupala: Kaksi kuppia kahvia ja jogurttipäällysteisiä banaanilastuja (vaikka niistä tuleekin ällö olo jo muutaman jälkeen).

Tästä se uusi päivä lähtee. Tänään on siis määränpäänä Pielavesi ja lapsuudenkotini. Vanhemmat tulevat hakemaan minut, kissat ja hamsterin kello yhden jälkeen, kunhan ensin käyn päätohtorilla pulisemassa. Sen jälkeen onkin aika karistaa tämän kaupungin pölyt jaloista. On niin ihana päästä maalle!

Täällä riittää kuitenkin vielä tekemistä, ennen kuin voi haaveillakaan lähdöstä. Täytyy imuroida olkkari ja keittiö (jäi vähän vaiheeseen se eilen, kun laiskimus iski), siivota kissanvessa, putsata hamsterin häkki lähtökelpoiseksi ja pakata tavarat. Onneksi aikaa on vielä nelisen tuntia, eli ei tässä mitään kiirusta tule.

Blogiani pystyn päivittämään maaltakin, sieltä onneksi löytyy kone varustettuna nettiyhteydellä. Viime vuonna tähän aikaan vieraillessani jouduin vielä ottamaan oman koneen mukaani, koska sieltä ei moista ylellisyyttä silloin vielä löytynyt. Onneksi äiti innostui hankkimaan kannettavan ennen viime joulua.