Tilasin ihan sikamageen Diablo-hupparin, joka näyttää tältä (kuva Hellsinki Shopista):

Diablohuppari.jpg

Takana on siis tuo "Icaros"-teksti. Toivottavasti on hyvä ja sopiva, ainakin mielestäni näyttää hyvältä. Saahan sen sitten palautettua, jos ei olekaan kiva.

Öbaut viikko sitten tilaamastani Elenium-paidasta ei ole kuulunut vieläkään mitään :( Onneksi sitä en vielä ole maksanut. Saisivat lukaista sähköpostinsa joskus.

Eilen kävin kaupungilla iltapäivästä. Tuli ihmeen kova hinku pois kämpiltä, alkoi vaan seinät kaatua päälle. Käytinkin sitten pari tuntia hyvin, löysin kaksi pitkähihaista paitaa + rintsikat. Tänään oli jo toinen paita koeajossa, kun kävin korva-akupunktiossa.

Hitsi että olen tällä viikolla kiireinen tyttö, tänään ja eilen ollut kaikennäköistä toimintaa ja huomennakin on taas terapiaistunto (vai miksi noita tapaamiskäyntejä nyt kutsuisikaan). Mitähän sitä taas osaa siellä jutella. Tai oikeastaan, mistä ehtisi jutella. Se 45 minuuttia on lyhyt aika paneutua asiaan, kun oikein vauhtiin pääsee. Jospa se jutunaihe pulpahtaisi mieleen tässä tämän päivän tai huomisaamun aikana, ei luulisi olevan ainakaan aiheista pulaa..

Jatkanpa Coca Cola Zeron juomista, musiikin kuuntelua + netissä pyörimistä & irccaamista.