Tänään en askartele ollenkaan. Olen lukenut yhtä mielenkiintoista blogia ja vastannut pitkään "meemiin" eli kyselyyn. Se tuli musiikkiprofiiliini last.fm:ään, koski top 50 suosikkiartistejani. Eilen yritin täyttää joitain kyselyitä tänne vuodatukseenkin, mutta jätin leikin kesken, kun ei vaan jostain syystä inspannut. Yleensä kyllä tykkään täyttää kyselyitä, mutta väsyttää vastata niihin samoihin vanhoihin kysymyksiin, mihin on vastannut jo ties kuinka monesti.

Se olisi taas vaihteeksi viikonloppu edessä. Harmi, kun ei ole rahaa, niin ei voi oikein tehdä mitään kivaa. Toisaalta, se "kiva" aika usein tarkoittaa ryyppäämistä ja ilman sitäkin tulee vallan mainiosti toimeen. Minulle riittää poikaystävän kanssa vietetty kotiviikonloppu hyvin.  Ensi viikolla olenkin jo porukoilla tähän aikaan! Toivottavasti saan ainakin vattuja, uusia perunoita, kantarelleja, herneitä, mansikoita.. Mitähän muuta lisäisin herkkutoivomuslistaani. No tietysti äitin tekemää kotiruokaa! Äiti tekee ihania ruokia.

Pitäisi muistaa viikonloppuna purkaa puhelimen muistista poikkeen kuvat. Siellä olisi joitain kivoja muistoja muutaman viime kuukauden ajalta. Ilosaarestakin jotain, tosin ehkä pari julkaisukelpoista vaan. Akkukin loppui siellä harmittavasti jo perjantaina tai lauantaina, enkä saanut yhtä ainoata bändikuvaa. Tosin tokkopa niissä olisi paljoa ollut katsottavaakaan, kamerakännykällä kaukaa otetuissa kuvissa. Kaverilla olisi tietääkseni joitain bändikuvia Ilosaaresta, mutta poikaystävä ei ole kysynyt niitä häneltä. Tiedä en, miksei.

Iloista viikonloppua vaan kaikille, palaan asiaan varmaan sunnuntaina, kun kotiudun.